İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Yaşam 5 Nisan 2023 116 Görüntüleme

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, ŞEHİT HV.P.ASB.KD.ÇVŞ. ÖZKAN DEMİR’İN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, Yıldız Pehlivan Hanımefendi ile birlikte, 03.11.2022 günü Ankara Gölbaşı’nda paraşüt eğitimi esnasında meydana gelen elim bir kaza sonucu Şehit olan Hv.P.Asb.Kd.Çvş. Özkan Demir’in, İlimiz Mezitli İlçesi Yeni Mahallede ikamet eden ailesini ziyaret etti.
Ziyarette, Şehidimiz Özkan Demir ve bütün şehitlerimiz için kuran-ı kerim okundu ve dualar edildi. Şehidimizin annesi Aysel Demir, babası Sami Demir, kardeşleri Ramazan ve Didem Demir ile görüşen Vali Pehlivan, başta Şehidimiz Özkan Demir olmak üzere bütün Aziz Şehitlerimiz ile ebediyete irtihal etmiş olan Gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ederek ailelerimize sabır ve başsağlığı diledi. Şehidimizin annesi ve babasına Türk bayrağı takdim etti.Vali Pehlivan’a, Mezitli Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin eşlik etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster