İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Yaşam 30 Aralık 2022 271 Görüntüleme

CHP Mersin İl Başkanlığı Görevine Oy Birliği ile Av. Koral Ömür Seçildi

CUMHURİYET Halk Partisi Mersin İl Başkanı Adil Aktay’ın Milletvekili aday adayı olmak için istifa etmesinden sonra CHP Mersin İl yönetimi yeni başkanını seçti.

Av. Adil Aktay’ın Milletvekili A.Adayı olmak için istifa ettiği CHP Mersin İl Başkanlığı görevine Oy Birliği ile Av. Koral Ömür seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanı Adil Aktay’ın Milletvekili aday adayı olmak için istifa etmesinden sonra CHP yönetimi yeni başkanını seçti. Mersin CHP İl binasında toplanan yönetim, oy birliğiyle Avukat Koral Ömür’ü yeni başkan seçti.

CHP İl yönetimi, İl Sekreteri olarak da Tolga Gökçeli’yi oy birliği seçti. Siyasi Partiler Yasası gereği milletvekili aday adayı olmak isteyen yöneticilerin görevlerinden istifa etmesi gerekiyordu. Adil Aktay da milletvekili aday adaylığı için geçtiğimiz günlerde görevinden istifa etmişti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster