İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Kadın, Kültür, Tarsus, Yaşam 30 Aralık 2022 166 Görüntüleme

TARSUS CHP’NİN “DAYANIŞMA EKMEKLERİ” BU KEZ DE BAHÇE MAHALLESİ’NDE DAĞITILDI

 

CHP TARSUS İLÇE BAŞKANI AV. OZAN VARAL:

GÜNDÜZLERİNDE SÖMÜRÜLMEYEN, GECELERİNDE AÇ YATILMAYAN BİR ÜLKE İÇİN VARIZ!”

“KADIN GÖNÜLLÜLERİMİZİN SEVGİSİYLE YOĞRULAN HAMURLARIMIZ, EMEK VE DAYANIŞMA İLE EKMEĞE DÖNÜŞÜYOR”

“Gündüzlerinde sömürülmeyen, gecelerinde aç yatılmayan bir ülke için varız! Bahçe Mahallemizde de ekmek dayanışması çalışmamızı gerçekleştirdik. İktidara geldiğimizde hiçbir çocuğun yatağa aç girmeyeceği, hiçbir ailenin ekmeğe muhtaç olmayacağı projemiz olan CHP Aile Destekleri Sigortası Projemizi de anlatarak halkımızın dertlerini dinledik”

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Örgütü tarafından uygulanan ve Türkiye’de tek olan “Dayanışma Ekmeği Projesi”, dezavantajlı bölgelerde yurttaşlara ulaşmaya devam ediyor.

Bağışlanan unların gönüllü kadınlar tarafından yufka ekmek olarak pişirilip, hijyen şekilde paketlenerek vatandaşlara dağıtıldığı proje kapsamında bugüne kadar birçok noktaya ulaşıldı.

Fevzi Çakmak Mahallesi’nden Yeni Mahalle’ye, Yarbay Şemsettin’den Gaziler’e, Reşadiye’den Beydeğirmeni’ne, Girne’den Tekke’ye, Kırklarsırtı’ndan Akşemsettin’e, Şehitler Tepesi’nden Tozkoparan’a, Kavaklı’dan Yenice’ye kadar gönül köprülerinin kurulduğu “Dayanışma Ekmeği” projesinin son adresi Bahçe Mahallesi oldu.

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, İlçe Kadın Kolları Başkanı Belda Boroğlu, İlçe Yöneticileri, Kadın ve Gençlik Kolları üyelerinin özverili çalışmalarıyla uygulanan proje kapsamında, Bahçe Mahallesi’nin sokakları tek tek gezilip, kapılar çalınarak, vatandaşlara ulaşıldı ve ekmekler paylaşıldı.

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, ekmek projesi ile gönül köprüleri kurduklarını ifade ederek, “Tarihin en yüksek enflasyonunu yaşadığımız, işsizliğin çok yüksek olduğu, halkın alım gücünün düştüğü ve buna karşın açlık sınırında bir asgari ücretin halkımıza reva görüldüğü bir dönemden geçiyoruz. Emekliler mutsuz, gençlerimiz geleceğinden umutsuz. Böyle bir dönemde Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek!’ sözünü kendimize ödev sayarak halkımızla ekmeğimizi paylaşıyoruz. Dayanışma Ekmeklerimizi bu kez de Tarsus’un Bahçe Mahallesi’nde yurttaşlarımıza ulaştırdık.

Bu proje ile bilhassa dezavantajlı mahallelerimizde çalınmadık kapı bırakmıyoruz. Halkımızın dertlerini dinleyip, halkın iktidarında hemen hayata geçireceğimiz Aile Destekleri Sigortası’nı anlatıyoruz. Bu zor günleri dayanışma ile aşmaya çalışıyoruz. Halkın iktidarını kurduğumuzda bu zor günler geride kalacak ve halkımız refaha ve huzura erecek.

Huzurlu ve aydınlık bir Türkiye için Tarsus’u karış karış gezmeye,halkımızı dinlemeye devam edeceğiz. Halkın iktidarını birlikte kuracağız. Bu dayanışmaya destek veren tüm gönüllülerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster