İçel
Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 6 Mayıs 2023 116 Görüntüleme

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇAMLIYAYLA’DA YOL ÇİZGİLEME ÇALIŞMASI

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Çamlıyayla’da güvenli trafik akışının sağlanması adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Özellikle geçtiğimiz yıl Çamlıyayla tarihinin en geniş kapsamlı yol asfalt serim çalışmasını başarıyla gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, trafiğin sıkıntısız şekilde akması, yaya güvenliğinin öncelenmesi adına da çalışmalar yürütüyor.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, Çamlıyayla merkez ve Sebil Mahallesi arası ile yine Çamlıyayla Ergene yolu üzerinde soğuk yol sarı boya çizgileme işlemini yerine getirdi.Büyükşehir Belediyesi, program dahilinde bölge genelinde yol çizim faaliyetlerini sürdürecek.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster