İçel
Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 20 Mart 2023 112 Görüntüleme

BURHANETTİN KOCAMAZ ÇAKIRLAR MAHALLESİN’NDEKİ DEPREMZEDELERİMİZİ ZİYARET ETTİ

İYİ Parti GİK Üyesi,2014-2019 yıllarında Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve 1994-2014 yıllarında ise Tarsus Belediye Başkanlığı yapan Burhanettin Kocamaz ,Tarsus Çakırlar Mahallesi’ndeki depremzedelerimizi ziyaret etti.

İlk önce Çakırlar Mahallesi önceki muhtarı Hasan Yılmaz ve şimdiki muhtarı Zekeriya Aksay ‘ı ziyaret ederek ,Çakırlar Mahallesi’nde misafir edilen depremzedelerimiz hakkında bilgi aldı.Ardından hep beraber depremzedelerimizi ziyaret ettiler.

Burhanettin Kocamaz ziyareti hakkında şunları söyledi:”Depremzedelere kapılarını açan Tarsus Çakırlar mahallesinde depremzede aileleri önceki muhtarımız Hasan Yılmaz ve şimdiki muhtarımız Zekeriya Aksay ile birlikte ziyaret ettik. Yaklaşık 60 depremzede vatandaşımızın konuk edilmesini sağlayan hemşehrilerimi bu kadirşinaslıklarından dolayı tebrik ediyorum. Kent merkezinde ve diğer kırsaldaki mahallelerimize de örnek olmasını diliyorum.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster