İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 20 Mart 2023 116 Görüntüleme

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın:” Aziz milletimiz için gece gündüz demeden, dinlenmeden çalışmaya devam ediyoruz.”

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın;AK Parti Tarsus İlçe Başkanlığı binasında, AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Hasan Podak ile birlikte ,vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve sorunlarını dinledi.

”Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü liderliğinde aziz milletimiz için gece gündüz demeden, dinlenmeden çalışmaya devam ediyoruz.”diyen Sayın Taşkın daha sonra ,AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Hasan Podak ve AK Parti Tarsus İlçe Yöneticileri ile beraber ,Türkiye Emekliler Derneği Genel Mali Sekreteri ve Türkiye Emekliler Derneği Tarsus Şube Başkanı Ömer Kurnaz’ın vefatı dolayısıyla ailesine taziye ziyaretinde bulundu ve baş sağlığı dileklerimizi iletti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster