İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 29 Aralık 2023 117 Görüntüleme

Burak ÖZDİL : “Tarsus’a sunduğumuz seçenek; YOKSULLUĞU ve YOLSUZLUĞU bitirmektir”

İYİ PARTİ TARSUS İLÇE BAŞKANI BURAK ÖZDİL BASIN AÇIKLAMASI YAPTI :

“Sevgili Tarsuslu Hemşerilerim;

Biz sevgili Sn. Selahattin Şahin’i tanırız. Bu memleketin yörük evladıdır. Dürüstlüğüne, ahlakına inanırız ama maalesef talihsiz bir olaya imza atmış önüne yazılmış notları zorla okuyarak bir açıklama yapmaya zorlanmıştır.

Bizim Cumhuriyet Halk Partisine bir vefa borcumuz vardı. Onu da geçtiğimiz 14 Mayıs seçimlerinde Sn. Kılıçdaroğlu’na sokak sokak, köy köy oy isteyerek bedelini ödedik. Tarsus’un kıymetli basınından bilgileri alabilirsiniz.

Cumhur ittifakının Hizbullah Terör örgütü uzantısı ile yaptığı pazarlıkları, birlikteliği ve sizin de yeni adı DEM eski adı HDP denilen terörist bir oluşumun uzantısı partiler ile beraber kapalı kapılar arkasında yaptığınız pazarlıkları anlatmanız lazım.

Gazi MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ün yolunda, Tarsus’u muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için HÜR ve MÜSTAKİL olarak çıktığımız bu yolda, önümüze hiçbir şey engel olamayacaktır.

3. YOL BİZİZ, Tarsus’a sunduğumuz seçenek; YOKSULLUĞU ve YOLSUZLUĞU bitirmektir. Hiç kimse genel siyaset yaparak işi sulandırmaya çalışmasınlar.

Eğer CHP’li Tarsus Belediye Başkanına güvenseydiniz, bu kadar aday adayı çıkar mıydı karşısına? Sn. Selahattin Şahin sana saygı duyuyoruz, aday adaylarına saygı duyuyoruz. Sizin de derdiniz bu memleket değil mi? Neye sahip çıkıyorsunuz hemşerim?

Sn. birbirinden kıymetli CHP Belediye Başkanı aday adayları, bizim kapımız size açık. Rozet önemli değil. BİZİM İŞİMİZ TARSUS.

Tarsus’ta bir tane meydan yok. Tarsus’un denize kıyısı var, denizi görmeyen vatandaşları da var. Tarsus’ta otopark sıkıntısı var. Tarsus’ta imar sıkıntısı var. Gelin hep beraber çözelim.

Söz verip, hiçbir sözünü tutmayan adama sahip çıkmak vicdanınızı sızlatmıyor mu?

3. YOL BİZİZ. Sevgili Tarsus’ta doyan ve doğan sevgili hemşerilerim. 1 NİSAN 2024 GÜNÜ TARSUS’A BÜYÜK BAŞKAN MEHMET YUNUS SEVEN ile İYİLİK BAYRAĞINI hep beraber dikeceğiz”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster