İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 29 Aralık 2023 48 Görüntüleme

TARSUS İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI AV. BURAK ÖZDİL : “TARSUS’UN HAKİKAT SEÇİMİ”

TARSUS İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI AV. BURAK ÖZDİL BASIN AÇIKLAMASI YAPTI:

” Sevgili Tarsuslu hemşehrilerim, öncelikle asgari ücretin açıklandığı bugünlerde, asgari ücretle yaşayanların Allah yardımcısı olmasını temenni ediyorum. Ya biz başka ülke de yaşıyoruz ya da bizi yönetenler..

Allah aşkına kiralardan, doğalgaz zamlarından, elektrik ve Türkiye’nin en pahalı suyundan haberleri yok mu? Yağdan, undan, şekerden, peynirden, etten, akaryakıttan..

Bizi enflasyon ile boğup ülkenin gidişatında söz sahibi olmamızı engellemek için yanlış ekonomi politikaları ile günden güne erittiniz. Borsa desen manipülatör dolu, döviz desen geçen sene 21 aralıkta donumuza kadar soydunuz. Fakat biz ülkemiz adına çalışmaktan bu devranı tersine çevirip vatandaşlarımızın refahını ölümüne susmayacağız.

Gelelim şahsi meselelerinin içine Kaymakamlık ve Afad Müdürlüğünü içine çekmeye çalışan tiyatroculara. Sahi yazılarınızı tiyatrocu başı mı yazıyor yoksa belediye başkan yardımcısıyım diye gezen inşaat firmasının elemanı mı? Buradan sormak isteriz Tarsus’un muhatabı kim? Hangisi?

Yoksa Fevziçakmak Mh. 4808 ada 1 parsel(TarsuAvmYanı)’de bulunan Çukobirlik, Maliye Hazinesi ile belediyenin hissedar olduğu taşınmazı m2’sini 16.000’den Çukobirlik ve Maliyeden satın alıp belediyeden m2’si 7.000Tl’den almaya çalışan arkadaş mı muhatabımız? Nasıl oldu bir gece de m2’sini 7.000Tl’den satmak istediğiniz yeri m2’si 16.000TL’ye yükseldi? Allah’tan bu memleketin namuslu insanları var. Uğratılmak istenen kamu zararını açıklayın.

Sevgili hemşherim sizde çok iyi bilirsiniz; Tarsus belediyesi, vatandaş ile hissedar olduğu parsellerde, vatandaşa hisse satışını dernek, yetkili gayrimenkul firmalarından piyasa fiyatı almadan satış yapmaz. Yani belediye ile hissedar olduğunuz yerlerde belediye size piyasa araştırması yapar öyle satar. Pekiiii gelelim geçen hafta Atatürk Mahallesinde Tarsus Belediyesi ile hissedar olan kimselerin, kendilerinin getirdiği ekspertiz(değerleme firması) raporu ile doğrudan encümene satmak için sundunuz. Bakın burası çok önemli Tarsus’un SEÇİLMİŞ ENCÜMEN üyelerinin RED OYU verdiği satış kararını ATANMIŞ MEMURLAR ile geçirmek istediniz ve nitekim geçti fakat nedense alan kimseler vazgeçti. Artık adamlardan ne istediniz ki vazgeçtiler. Şimdi size soruyorum hemşehrim her eline ekspertiz raporu alıp gelene belediyenin malı SEÇİLMİŞ ENCÜMEN ÜYELERİNE rağmen ATANMIŞ MEMURLAR ile peşkeş mi çekeceksiniz?

Bakın hemşehrim, geçenlerde mezarlığın orada Hürriyet Sitesinin yanında proje üretip, proje üzerinden daire satışı gerçekleştirmek istediler. Yahu güvenip bir kişi talepte bulunmaz mı? Bulunmaz tabi.. İsmetpaşa mahallesinde daha proje çıkmadan dönen dolaplardan dolayı Tarsus size artık güvenmez. Teski diye bir alt kurum kurdunuz yahu binası satılığa çıktı haciz yoluyla.

Allah muhafaza daha nelerin habercisi bu hacizler.. Sevgili hemşehrim, Tarsus’un delik deşik yollarını, ara sokaklarını hepimiz biliyoruz. Belediyenin 160.000.000(yüzaltmışmilyon)TL civarında asfalt borcu var. Nereye döktünüz bu asfaltı?

Hangi esnafla muhabbet etsek belediyeden alacağı var. İmar LTD’nin 40.000.000(kırkmilyon)TL SGK borcu var.

Önce Tarsus’a hesap verin sonra kendinize ortak arayın. Biz yoksullukla, yolsuzlukla mücadele edeceğiz.

Piyasanın kat karşılığı %30-%33 oranlarda olduğu dönemde %22 ile belediyenin arsasını vererek Tarsus Belediyesine uğrattığınız kamu zararının hesabını verin.

Siz genel siyaset yapıp olayı sulandırmak istiyorsunuz. HAYIR..! Biz şehrimizin sorunlarına odaklanalım. Siz bir eski genel başkanızın elini öpüp, ardına yeni genel başkana yaranmak için koskoca şehrin belediye başkanı olarak o şehrin 27 ARALIK TARSUS’un KURTULUŞ GÜNÜ ETKİNLİĞİNE KATILMADINIZ. ANLIYORUZ Kİ SİZİN ŞAHSİ MENFAATLERİNİZ TARSUS’tan BÜYÜK.

BURADAN MİLLETVEKİLİMİZ SN. BURHANETTİN KOCAMAZ’a şükranlarımızı sunuyoruz. Meclis toplantısına katılmayıp, hasta haliyle şehrimizin KURTULUŞ GÜNÜN’de bizlerle beraber oldu.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster