Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus, Yaşam 30 Nisan 2024 6 Görüntüleme

Bolatlı Ortaokulu’nun İlham Veren Etkinliği “Hayaller Fidanlarla Yeşeriyor”

Tarsus Barajı Mesire Alanı’nda, Bolatlı Ortaokulu tarafından düzenlenen “Hayaller Fidanlarla Yeşeriyor” temalı etkinlik, 29 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 15.00’te renkli bir atmosferde gerçekleşti

Okul Müdürü Salih İpek ve koordinatör Ayşe Şimşek’in önderliğindeki etkinlik, katılımcılara unutulmaz bir deneyim yaşattı.
Etkinlik, doğa ve sanatın buluşmasıyla adeta bir şenliğe dönüştü. Kanun sanatçısı Şef Ahmet Baran ve İyilik Terennüm Korosu’nun muhteşem performansları, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Açık hava konseri, etkinliğin en gözde etkinliklerinden biriydi.


Temsili fidan dikimi töreniyle başlayan etkinlikte, doğa sevgisi ve fidanların önemi vurgulandı. Okul öğrencileri ise yeteneklerini sergileyerek çeşitli gösteriler sundu. Katılımcılara, etkinlik boyunca sıcak makarna ve çay ikramı yapıldı.

Etkinliğin anısını taçlandırmak adına, Ahmet Baran tarafından imzalanan “Hayal Ormanı” kitabı katılımcılara hediye edildi. Katılımcılar, hem doğaya olan duyarlılıklarını artırdılar hem de unutulmaz bir gün geçirdiler.


Son olarak, Şef Ahmet Baran ve İyilik Terennüm Korosu’nun bir kez daha sahne alarak verdiği açık hava konseri, etkinliğin coşkusunu doruğa çıkardı ve katılımcıları büyüledi. Bolatlı Ortaokulu’nun düzenlediği bu etkinlik, doğa sevgisi ve sanatın bir araya geldiği keyifli bir gün olarak hafızalara kazındı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster