Ana Sayfa Eğitim, Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 30 Nisan 2024 25 Görüntüleme

Eğitim-Sen Tarsus Şube Başkanı Bülent Keser’den 1 Mayıs Çağrısı

Tarsus Eğitim-Sen Şube Başkanı Bülent Keser, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutlama çağrısı yaparak, emekçi kesimleri etkinliğe davet etti

Başkan Keser, “Yoksulluğa, güvencesizliğe, sömürüye ve baskılara karşı birlik içinde olmalıyız. Kamu emekçileri ve işçi sınıfının tarihsel dayanışma günü olan 1 Mayıs’ta saat 15.00’da Klopatra Kapısı’nda toplanarak Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşecek kutlamaya davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Keser, açıklamasında şu noktalara değindi:

BU BÖYLE GİTMEZ!”

Bize güvencesiz istihdamı, kölece çalışmayı, açlık sınırında bir yaşamı reva gören, Ekmek kadar, su kadar ihtiyacımız olan adaleti, demokrasiyi, sendikal haklarımızı özgürlüklerimizi ortadan kaldıran, Savaş politikalarıyla halkları düşmanlaştırarak iktidarda kalmaya çalışan, Her seferinde bizim değil,  zenginlerin, sermayenin, patronların yüzünü güldüren, Bu düzenin bize tek vaadi daha fazla yoksulluk, daha fazla sefalet, daha fazla baskıdır.

Ancak bu böyle gitmez!  İnsan, emek ve doğa düşmanı bu düzene “ARTIK YETER” demenin vakti çoktan geldi!

“YEPYENİ BİR GÜN DOĞUYOR!”

Her şeye rağmen gelecek güzel günlere olan umudumuzu kaybetmedik, kaybetmeyeceğiz.   Çünkü tüm baskılara, olumsuz koşullara rağmen emeğin, emekçilerin sürdürdüğü mücadele üzerimize çöken karabulutları dağıtıyor. Yepyeni bir gün doğuyor. 31 Mart seçimlerine işçisinden kamu emekçisine, emeklisinden asgari ücretlisine, kadınından gencine bozuk düzenin çarkları ile ezilen milyonlar “BİZİ YOK SAYAMAZSINIZ, BİZ BURADAYIZ!” dedi.

“ŞİMDİ, MÜCADELEYİ, DAYANIŞMAYI VE UMUDU BÜYÜTME ZAMANI! EMEĞİN SESİNİ DAHA DA YÜKSELTME ZAMANI!”

Gündüzlerinde Sömürülmeyen, Gecelerinde Aç Yatılmayan, Emeğin, Eşitliğin, Özgürlüğün, Demokrasinin, Barışın, Laikliğin Hâkim Olduğu BİR DÜNYA VE ÜLKE İÇİN BİRLEŞME ZAMANI!

Emeğin Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü 1 Mayıs’ı emeğin, halkın gerçek bayramına çevirmeye, İnsanca Bir Yaşam, Güvenceli İş-Güvenli Gelecek, Demokratik Bir Ülke için işyerlerinde, alanlarda, meydanlarda yan yana gelmeye, omuz omuza vermeye çağırıyoruz.”

Başkan Keser son olarak, “Yaşasın 1 Mayıs! Yaşasın birliğimiz, mücadelemiz ve dayanışmamız!” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster