Ana Sayfa Gündem, Kültür, Tarsus 6 Ocak 2024 46 Görüntüleme

TARDOBDER “KURTULUŞ GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMI “İPTALİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

Tarsus’ta Doğup Büyüyenler Derneği (TARDOBDER) tarafından düzenlenen Tarsus’un Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 102. Yıldönümü kutlama etkinlikleri, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesindeki terör olayları sonucunda şehit düşen askerlere olan saygı nedeniyle iptal edilmişti.

TARDOBDER Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Yıldırım, konuyla ilgili yaptığı açıklamada;

” Programa saatler kala, aldığımız şehit haberleri nedeniyle Yönetim Kurulu olarak iptal etme kararı aldık. Müziği, sanatçısı, yemeği ve tüm ikramlarının yanı sıra hafızalarda iz bırakacak program içeriğiyle gerekli tüm hazırlıkların tamamlanmış olmasına rağmen, tüm maddi zarar göze alınarak kutlama programını iptal ettik. Kutlama programı heyecanımız yerini, sevgi, birlik ve beraberlik duygularımızı güçlendiren ve acısını yüreğimizin en derinliklerine kadar hissettiren duyguya dönüştü.”dedi.

TARDOBDER Yönetim Kurulu olarak şehitlere Allah’tan rahmet, kederli ailelere sabır ve baş sağlığı dileyen Yıldırım, ayrıca Tarsus’ta birlik, beraberlik, ve dayanışmanın güçlenmesi, ihtiyaç sahiplerine destek sağlanması, eğitim yardımlarının sürmesi, kent sorunlarına duyarlılık ve kültürel değerlere sahip çıkılması konusunda çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster