Ana Sayfa Eğitim, Ekonomi, Gündem, Kültür, Politika, Siyaset, Spor, Tarsus, Yaşam 29 Nisan 2023 179 Görüntüleme

BAYRAM TANRIVERDİ AKKOZA MEDYA’NIN CANLI YAYIN STÜDYO KONUĞU OLDU

Yeniden Refah Partisi Mersin Milletvekili Adayı Bayram Tanrıverdi 28.04.2023 Cuma, saat 14.00’ de Akkoza Medya Gündem Özel Canlı Yayın Stüdyo Konuğumuz Oldu.
Bu sezonun 7. Program konuğu olan Yeniden Refah Partisi Mersin Milletvekili Adayı Bayram Tanrıverdi , Akkoza Medya grubu olarak hazırladığımız sorulara içtenlikle cevap verdi.
Sayın Tanrıverdi ile Ülkemizde büyük hasara neden olan depremden seçim çalışmalarına, Tarsus’un sorunlarından Yeniden Refah Partisi olarak ideallerine, kadın, yaşam ve eğitimden Cumhur İttifakına, Tarsus İdman Yurdu’ndan Tarsus ‘un İl olmasına kadar birçok konuyu konuştuk.
Akkoza Medya olarak bizim ve seyircilerimizin sorularına içtenlikle cevap veren Yeniden Refah Partisi Mersin Milletvekili Adayı Bayram Tanrıverdi’ye çıkmış olduğu siyasi hayatında başarılar diliyoruz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster