İçel
Ana Sayfa Gündem, Kadın, Politika, Siyaset, Yaşam 4 Mayıs 2023 114 Görüntüleme

Başkan Karış: “Milletin güvencesi biziz”

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, “Bizim olduğumuz yerde kimse hiçbir kazanımımızı geri alamaz. Tüm kazanımlarımızın ve milletimizin güvencesi biziz.”Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, kendilerinin olduğu yerde kimse hiçbir kazanımı geri alamayacağını belirterek, “Tüm kazanımlarımızın ve milletimizin güvencesi biziz.” dedi.

Başkan Karış, sosyal medya hesabından başörtüsüyle ilgili paylaşımda bulundu.

Geçmişte başörtü konusunda bazı art niyetli kişilerin yanlış uygulamaları olduğunu anlatan Karış, “Özellikle 28 Şubat’ta başörtüsü takan kızlarımıza, kadınlarımıza yanlışlar yapıldı. Okullara alınmadılar. Ancak bu sorunların hepsi ortadan kalktı.” dedi.

Başkan Karış, bu sorunun tüm kesimlerin dayanışmasıyla ortadan kalktığını belirterek, “Ancak AKP ve Recep Tayyip Erdoğan bunu istismar ediyor. Gitmeleri durumunda bu yasakların geri geleceği yalanını pompalıyor. Biz buna müsaade etmeyeceğiz. İstismar bitecek. Başörtüsüne yasal güvence gelecek. Bizim olduğumuz yerde kimse kazanımları geri alamaz. “ diye konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster