Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Yaşam 8 Mayıs 2023 132 Görüntüleme

Başkan Karış: “Mersin değişime hazır”

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, “Tablo ortada. Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu‘nun mitingi de bunu gösterdi ki Mersin değişime hazır.”
Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, tüm Türkiye’de olduğu gibi Mersin’de Millet İttifakı’na büyük ilgi olduğunu belirterek, “Tablo ortada. Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun mitingi de bunu gösterdi ki Mersin değişime hazır.” dedi. 
Başkan Karış, Mersin’de Millet İttifakı ve ittifakın 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından düzenlenen mitingin ardından açıklamalarda bulundu. 
“DEĞİŞİM RÜZGARLARI ESİYOR”
Mitinge katılan herkese teşekkür eden Karış, “On binlerce Mersinli dev mitingimizde buluşarak, değişim rüzgarları estirdi. Çok güzel bir miting oldu. Coşku gerçekten değişim karşıtlarını titreten seviyedeydi. Teşrif eden herkese çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu. 
Başkan Karış, söz konusu mitingin çok önemli mesajlar içerdiğini dile getirerek, “Türkiye bir değişim sürecinden geçiyor. Halkın büyük çoğunluğu artık yönetimde bir değişim, rahatlama istiyor. Çünkü herkes maddi manevi bunalmış durumda. Bu değişim talebini meydanlarda çok rahat görebiliyoruz. Tablo ortada. Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun mitingi de bunu gösterdi ki Mersin değişime hazır.” şeklinde konuştu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster