İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Tarsus, Yaşam 12 Nisan 2023 132 Görüntüleme

BAŞKAN BEKTAŞ ASLAN’DAN POLİS HAFTASI MESAJI

Tarsus Yeni Esnaf Ve Sanatkârlar Kredi Kefaleti Kooperatifi Başkanı Bektaş Aslan Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Aslan mesajında, “Türk Polis Teşkilatı’mızın 178’inci kuruluş yıl dönümünü ve Polis Haftası’nı tebrik ediyorum. Bu vesile ile şehit olan tüm kahraman polislerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı ifade ediyorum.” dedi.

“Polis Teşkilatımız halkımızın huzuru ve güvenliği için 7/24 görev yaparak vazifesini büyük fedakarlıklarla gerçekleştirmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, temelinde vatan, millet ve insan sevgisi bulunan bir anlayış içerisinde çalışmalarını özveriyle yürüten Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 178. yıl dönümünü içten dileklerimle kutluyor, Ülkemizde huzur ve güven ortamının tesisi adına görevi başında şehit düşen emniyet personellerimizi rahmetle, gazilerimizi ve emeklilerimizi minnetle anıyor, emniyet teşkilatında görev yapan tüm personelimize ve ailelerine sağlık, mutluluk, başarı ve esenlikler diliyorum.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster