İçel
Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Spor 12 Mayıs 2023 121 Görüntüleme

Barcelona’ya Rekor Ceza!

Eski futbolcuları Alex Song ve Arda Turan’ın tazminat tutarlarındaki usulsüzlük nedeniyle Barcelona’ya 15 milyon 700 bin euro para cezası verdi. Katalan devine verilen yüksek tutardaki cezada Arda Turan’ın kulüpten aldığı tazminatın yanlış hesaplanması gibi unsurların etkili olduğu iddia edildi.

La Liga‘da şampiyonluğa koşan Barcelona‘ya kötü haber geldi. Katalan devi, tazminat tutarlarındaki tutarsızlık nedeniyle ağır bir cezayla karşı karşıya.

15 MİLYON EUROLUK CEZA

Marca‘da yer alan habere göre Barcelona’ya eski futbolcusu Alex Song‘a 3 milyon 500 bin euro, Arda Turan‘a ise 1 milyon 312 bin euroluk tazminat tutarlarındaki usulsüzlük nedeniyle ceza verildi. 15 milyon 700 bin euro cezada lüks araçlardaki usulsüzlükler, transfer edilen oyuncuların uçuş ücretlerinin beyan edilmemesi, Arda Turan’ın kulüpten aldığı tazminatın yanlış hesaplanması gibi unsurların etkili olduğu iddia edildi.

2015 YILINA KADAR TÜM HAREKETLERİ İNCELENECEK

Haberde, müfettişlerin arabalar, uçuşlar, tazminatlar gibi konularda araştırmalarını sürdürdüğü ve 2015 yılına kadar kulübün tüm hareketlerinin inceleneceği ifade edildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster