İçel
Ana Sayfa Gündem, Kadın, Kültür, Politika, Siyaset, Yaşam 18 Nisan 2023 127 Görüntüleme

Aylin Cesur:”İYİ bir Isparta için çıktığımız bu yolda bizlere güç ve kuvvet versin”

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur’un Kadir Gecesi Mesajı:

İYİ Parti Isparta Milletvekili, 28. Dönem Milletvekili Adayı Dr. Aylin Cesur Kadir Gecesi dolayısıyla yayımladığı mesajında, “11 ayın sultanı rahmet ve bereket ayı Ramazan-ı Şerif’in sonuna yaklaştığımız şu günlerde birçok ilahi hikmeti içinde barındıran mübarek Kadir Gecesi’ne kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.” dedi.

Milletvekili Cesur; Kadir Gecesinin sema kapılarının sonuna kadar açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu bir gece olduğunu belirterek, “Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının had safhaya ulaştığı 11 ayın sultanı ve bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi´ne kavuştuk. Yüce Allah’tan tek niyazımız Ramazan ayının maneviyatından nasiplenmiş olarak bayrama ulaşmaktır.

6 Şubat 2023 tarihinde yaşadığımız ve milletimizi yasa boğan depremin derin üzüntüsünü halen yaşıyor, milletçe bu zor günlerin üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Bu geceyi fırsat bilerek, elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalı, kardeşlik ve birlik beraberlik içerisinde deprem bölgesindeki yaralar sarılıncaya kadar desteklerin devam etmesini sağlamalıyız. Zor bir dönemden geçtiğimiz şu günlerde, kalbimiz ve dualarımız şüphesiz ki deprem bölgesindeki kardeşlerimizledir.

Yüce Allah, depremin sonuçları ile mücadele verdiğimiz bu dönemde acılarımıza dayanmamız ve yaralarımızı sarmamız için milletimize merhamet eylesin, halen tedavisi süren yaralılarımıza acil şifalar versin. Milletimizin birliğini ve beraberliğini daim kılsın. Darda olanlara ferahlık, çaresiz kalanlara çare, yokluğa düşene bolluk getirecek günlere milletimizi bir an evvel kavuşturmayı nasip etsin. Memleketimizin içerisinde bulunduğu bu kötü gidişatı tersine çevirme çaba ve gayretimizde, daha İYİ bir Türkiye, daha.

Bu mübarek gecenin getirdiği esenlik ve selamet, millet olarak dargınlık, kırgınlık, kin ve nefret yerine dostluk ve kardeşliğin hâkim kılınmasına, sevgi ve hoşgörü tohumlarını ekilmesine, dayanışma ve yardımlaşma duygularımızın artırmasına vesile olsun.

Bu duygu ve düşüncelerle, Kadir Gecemizi tebrik ediyor; Rahmet ve merhamet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu mübarek gecenin ufkumuzu ve gönlümüzü aydınlatması temennisiyle, Ispartalı hemşehrilerimize, milletimize, tüm İslam âlemine ve insanlığa iyilikler getirmesini Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster