İçel
Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 10 Ocak 2023 123 Görüntüleme

Ankara Tarsuslular Derneği (TADER) Başkanı Semih Özsu ‘dan ‘’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’’ Mesajı

‘’Gazeteciler; Demokrasinin ve çağdaş yaşamın vazgeçilmez unsurudur’’

Başkan Özsu mesajında;’ Demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından biri de bağımsız basındır. Tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan bir medyanın toplumsal kalkınmanın, gelişmenin sağlanmasında önemliyeri vardır.

İletişim ve buna bağlı olarak etkileşim sürecinin belirleyici olduğu günümüzde gazetecilik; insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir. Bu önemli misyonu yerine getirmek için her türlü şartta görevlerini yapan gazetecilerimiz mesai saati gözetmeksizin, vatandaşlarımızı bilinçlendirmek ve her konuda haberdar etmek için fedakârca çalışmaktadır.

Bu bağlamda; Ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmanın tüm olanaklarına sahip olan Mersin ilimizin gelişmesi, tanıtımı ve markalaşması için bugüne kadar gerçekleştirilen tüm çalışmalarda Mersin, Tarsus ve diğer ilçelerimizde görev yapan yerel basınımızın katkısı oldukça büyük olmuştur.

Bu vesileyle, TADER olarak kuruluşumuzdan bugüne kadar derneğimize her zaman büyük destek veren yerel basınımıza da ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Doğru, ilkeli ve objektif görev anlayışıyla kamuoyunu bilgilendiren, toplumun talep ve beklentilerini dile getirerek önemli bir sorumluluğu yerine getiren değerli Basın mensuplarımızın ‘’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’’ nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum’’ dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster