İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 10 Ocak 2023 139 Görüntüleme

Milli Yol Partisi Tarsus İlçe Başkanının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Dolayısı İle Kutlama Mesajı

Demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarından birisi olan basın ve medya,aynı zamanda kurumlar ve  bireyler arasındaki bilgi akışını sağlayan,haber alma aracıdır. Toplumu bilgilendirmek maksadıyla,gece gündüz demeden her şartta görevini yapmaya çalışan gazeteci arkadaşlarımızın hizmetleri takdire şayandır.

Gazetecilik ilkeli yayıncılık anlayışı çerçevesinde olayları tarafsız bir şekilde topluma aktarmaktır bu  bir anlamda kamu vicdanının sesi olmaktır.

Bu vesileyle;Tarsus halkına sunmuş oldukları hizmetten dolayı  tüm basın-yayın kuruluşlarının temsilci ve çalışanlarının, toplumun  gözü kulağı olan kıymetli gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar,işlerinde kolaylıklar, görevlerinde başarılar dilerim.

 

Zekeriya NURANOĞLU

Milli Yol Partisi Tarsus İlçe Başkanı

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster