İçel
Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Spor, Yaşam 11 Ağustos 2023 99 Görüntüleme

ANALİG CİMNASTİK TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ SONA ERDİ

Mersin’in ev sahipliğinde düzenlenen “Anadolu Yıldızlar Ligi Cimnastik Türkiye Birinciliği Müsabakaları” sona erdi

07-10 Ağustos 2023 tarihlerinde 113 sporcunun katılımıyla Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Cimnastik Salonunda gerçekleştirilen “Anadolu Yıldızlar Ligi (AnaLig) 2023 Osman Bayrakdar sezonu Kız/Erkek Cimnastik Türkiye Birinciliği Müsabakaları” final yarışmaları sonunda tamamlandı. Birbirinden çekişmeli yarışmaların ardından Erkekler takım sıralamasında İzmir birinci, İstanbul (Anadolu) ikinci, Ankara üçüncü ve Mersin dördüncü olurken Kadınlarda ise İstanbul (Avrupa) birinci, Bursa ikinci, İstanbul (Anadolu) üçüncü ve Samsun dördüncü olma başarısı gösterirken, Analig Cimnastik Türkiye Birinciliğinde belirlenen Kadın ve Erkek sporculara Fair Play ödülü verildi.


Mersin’de düzenlenen Analig Cimnastik Türkiye Birinciliği Müsabakaları sonunda dereceye giren sporculara ödülleri Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Vedat Akyar, Spor Servisi Şefi Yeşim Karatağ, Uluslararası Hakem Haluk Coşkun, Milli Hakem Nebil Bakırsini ve Cimnastik Salonu Tesis Amiri Mehmet Akay tarafından verildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster