Ana Sayfa Gündem, Kültür, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 11 Ağustos 2023 98 Görüntüleme

Tarsus Emek ve Demokrasi Bileşenleri Aşure Etkinliğinde Buluştu

Tarsus’ta çeşitli emek ve demokrasi odaklı kuruluşlar, bir araya gelerek geleneksel aşure etkinliği düzenledi.

Etkinliğe Tüm Emeklilerin Sendikası, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği, Tarsus Folklor Araştırma Derneği, Atatürkçü Düşünce Derneği, Halkların Demokrasi Partisi, Türkiye İşçi Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi gibi çeşitli kuruluşların Şube İlçe Başkanlarının yanı sıra çok sayıda üyeleri de katılım sağladı. Tarsus Kültür Parkı’nda bulunan Büyükşehir Belediyesi Emekli Evi’nde gerçekleşen Aşure etkinliği, 10 Ağustos 2023 Perşembe günü saat 16.00’da başladı. Katılımcılar, aşure etkinliği kapsamında bir araya gelerek hem geleneksel tatları paylaştı hem de emek ve demokrasi konularında sohbet etti.


Etkinliğe katılan kuruluş temsilcileri, dayanışma ve birlik mesajları vererek emek ve demokrasi mücadelesinin önemine vurgu yaptı. Toplumsal değerlerin korunması, demokratik hakların savunulması ve emekçilerin haklarının gözetilmesi konularında ortak hareket etmenin gerekliliği vurgulandı.


Tarsus Emek ve Demokrasi Bileşenlerinin düzenlediği bu etkinlik, farklı görüş ve kesimlerin bir araya gelerek ortak amaçlar etrafında birleşebileceğinin bir örneği olarak dikkat çekti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster