İçel
Ana Sayfa Gündem, Kadın, Tarsus, Yaşam 24 Şubat 2023 129 Görüntüleme

Alzheimer Derneği üyeleri depremzedeler için sevgiyle örüyor

Mersin’in Tarsus ilçesinde faaliyet gösteren Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu üyeleri, depremzedeler için ördükleri bere ve kıyafetleri deprem bölgesindeki vatandaşlara gönderiyor.

Mersin‘in Tarsus ilçesinde faaliyet gösteren Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu üyeleri, depremzedeler için ördükleri bere ve kıyafetleri deprem bölgesindeki vatandaşlara gönderiyor.

Yaşlı Dayanışma Evinde, ‘İlmek ilmek sevgi örüyoruz’ etkinliği çerçevesinde hayırseverlerin bağışladığı örgü ipleri, dernek üyeleri ve gönüllüler tarafından depremzedelerin ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda yaşanılan felaketin ilk gününden bu yana kıyafete dönüşüyor. El emeği göz nuru ile üretilen ürünler, gerekli çalışmaların ardından depremzedelere milli seferberlik ruhuyla bağışlanıyor. Ayrıca, büyük bir özveriyle ve sevgiyle üretilen ve hazırlanan ürünler sessiz sedasız dağıtılıyor.

Tarsus Grubu üyeleri, yüzyılın felaketi depremlerin ardından yaşanılan tüm sıkıntıları birlik, beraberlik ve dayanışma içinde, umut ederek, sevgiyle aşacaklarını belirttiler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster