İçel
Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Kültür, Politika, Siyaset, Spor, Tarsus, Yaşam 8 Mayıs 2023 122 Görüntüleme

ALİ MAHİR BAŞARIR’DAN ,İDEAL BASKETBOL AKADEMİYE ZİYARET

CHP Mersin Milletvekili ve 28. Dönem CHP Mersin Milletvekili Adayı Ali Mahir Başarır seçim ziyaretleri kapsamında Tarsus İdeal Basketbol Akademi ‘yi ziyaret etti.

İdeal Basketbol Akademi yüzlerce sporcu ve velileri ile Sayın Başarır’ı karşılayarak, sporcular tarafından çiçek takdimi ve pasta ikramında bulunuldu.İdeal Basketbol Akademi Kurucu ve Basketbol Antrenörü Ahmet Daşçı ,Milletvekili Başarır’ın ziyaretinden memnuniyetini belirterek şunları söyledi:” spor ve sporcuyu unutmayarak bizleri de ziyaret etmenizdeki bulunan Mersin Milletvekilimiz Sayın Avukat Ali Mahir Başarır’a sporcuların velilerim ve kulüp yöneticilerim adına teşekkür ediyorum.

Bizler 20 yıldır Parti kişi ayrım etmeden Tarsus sporu adına Tarsus çocukları adına Tarsus basketbol adına Her kişi kurum ile görüşür isteklerimizi dile getiririz Ve sonunda da deriz ki basketbol adına spor adına kim bir taş koyar Bizim her şeyimizdir. Milletvekilimize de aynı keza sporcularımız tek ağızdan spor salonu istiyoruz diye bilgi verdiler vekilimiz de sporcularımızın isteğine karşılık Milletvekili olarak ben Söz veriyorum size spor salonu yapacağım diye çocuklarımızı bizleri velilerimizi mutlu etti.

Bu vesile ile oradaki açıklamamda da yaptığım gibi biliyorsunuz ülkemiz deprem afetinden geçti ve Tarsus spor salonumuz tadilat gereğinden dolayı şu an kullanılamıyor bizi bu durumda ortada bırakmayarak bizlere imkanlarını yüreğini kalbini açan işte her şeyimiz dediğimiz Tarsus Belediye Başkanımız Sayın Haluk Bozdoğan’a sporcuların velilerin ve kulüp yönetim adına teşekkür ediyorum. Tarsus sporu adına Parti kişi ayırt etmeden Kim ne yaparsa her zaman yanındayız çünkü dünyada en faydalı iş spordur spor ortak paydadır Spor sağlıktır spor barıştır spor mutluluktur Siz basınımıza da yanımızda olduğunuz için çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster