İçel
Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Kültür, Tarsus, Yaşam 12 Ocak 2023 173 Görüntüleme

Din görevlilerine “Üstün Başarı Belgesi”

Tarsus’ta görev yapan başarılı din görevlileri, Kaymakam Kadir Sertel Otcu tarafından “Üstün Başarı Belgesi” ile ödüllendirdi.
Performans, hizmet ve başarılarından dolayı din görevlileri, “Üstün Başarı Belgesi” ile ödüllendirildi. İlçe Kaymakamı Kadir Sertel Otcu tarafından verilen üstün başarı belgeleri düzenlenen törenle, Tarsus Müftüsü Ali Can tarafından başarılı din görevlilerine takdim edildi.
Müftülük makamında düzenlenen belge takdim töreninde konuşan Tarsus Müftüsü Ali Can, “hizmet anlayışları ve özverili çalışmaları sebebiyle 14 personelimiz kaymakamlık tarafından üstün başarı belgesi ile ödüllendirilmiştir.
Belge takdim ettiğimiz personellerimizin şahsında tüm din görevlilerimizin çalışmalarını ve gayretlerini takdir ediyorum. Din görevlisine yakışan şekilde gönüllü ve özverili hizmetlerinin devamını diliyorum.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster