İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Yaşam 17 Nisan 2023 112 Görüntüleme

ALİ HAMZA PEHLİVAN, ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ EROL ÖZKUL’UN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, 28.10.2011 günü Hakkari İli Şemdinli İlçesinde yürütülen operasyonda bölücü terör örgütü üyeleri ile girilen silahlı çatışma sonucu Şehit olan Uzman Çavuş Erol Özkul’un, İlimiz Toroslar İlçesi Çağdaşkent Mahallesinde ikamet eden ailesini ziyaret etti.
Ziyarette, Şehidimiz Erol Özkul ve bütün şehitlerimiz için kuran-ı kerim okundu ve dualar edildi. Şehidimizin annesi Cennet Özkul, babası Mehmet Özkul, eşi Yeliz Özkul, kızı Ecrin Özkul ve Şehidimizin yakınları ile görüşen Vali Pehlivan, başta Şehidimiz Erol Özkul olmak üzere bütün Aziz Şehitlerimiz ile ebediyete irtihal etmiş olan Gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ederek ailelerimize sabır ve başsağlığı diledi. Şehidimizin annesi ve babasına Türk bayrağı takdim etti.Vali Pehlivan’a, Toroslar Kaymakamı İbrahim Çenet eşlik etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster