İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Sağlık, Yaşam 17 Nisan 2023 112 Görüntüleme

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, TÜRK KIZILAY MERSİN ŞUBESİNİN DÜZENLEDİĞİ İFTAR PROGRAMINA KATILDI

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, Türk Kızılay Mersin Şubesinin çocuklar ve aileleri için düzenlenen iftar programına katıldı.
Yunus Emre Kültür Merkezinde düzenlenen iftar programında bir konuşma gerçekleştiren Vali Pehlivan, iftar programının düzenleyen Kızılay’a, katkı ve emeği geçen TAT Bakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Memiş ile Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) Hububat Bakliyat ve Yağlı Tohumlar ve Mamulleri Birlik Başkanı Veysel Memiş’e teşekkür etti.
Vali Pehlivan Konuşmasının devamında “Zor zamanları paylaşmak gerçekten çok anlamlı. Özellikle milletçe yaşamış olduğumuz depremin yaralarını sarma sürecinde, bu dayanışmayı çok yakinen bir kere daha gördük,hissettik. Milletimiz, devletimiz tarih boyunca olduğu gibi bu zor zamanda da el ele vererek bu büyük afetin ortaya çıkardığı hasarlarını onarmaya çalışıyor.
Bu birlik ve beraberliği devam ettirdiğimiz sürece de ülkemiz devleti ve milletiyle daha güçlü yarınlara hep birlikte emin adımlarla yürüyecektir. Devlet ve millet olarak çocuklarımızın geleceği için çabalıyor, mücadele ediyoruz. Biz, Türkiye olarak koskocaman bir aileyiz. Bu ailenin ferdi olmaktan da tabii ki büyük bir gurur, onur duyuyoruz.Ramazan ayının son günlerini yaşadığımız bugünlerde hepinize şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum.” dedi.
Programın sonunda Türk Kızılay Genel Müdürü Dr. İbrahim Altan, Vali Pehlivan’a, Kızılay’a yapmış olduğu katkılardan dolayı Teşekkür Belgesi takdim etti.Programa; Toroslar Kaymakamı İbrahim Çenet de katıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster