İçel
Ana Sayfa Gündem, Sağlık, Spor, Yaşam 16 Haziran 2023 99 Görüntüleme

ALİ HAMZA PEHLİVAN, AMPUTE FUTBOL 1. LİGİ 2022-2023 SEZONUNDA 3. OLAN MERSİN OLİMPİK YETENEKLER AMPUTE FUTBOL KULÜBÜ HEYETİNİ KABUL ETTİ

Vali Ali Hamza Pehlivan, 4-12 Haziran 2023 tarihleri arasında Antalya İlinde düzenlenen ve 10 takımın yer aldığı Ampute Futbol 1. Ligi 2022-2023 sezonu 3.’lük kupasını İlimize getiren Mersin Olimpik Yetenekler Ampute Futbol Kulübü Başkanı Ali Yanaç ile Yönetim Kurulu üyeleri ve futbolculardan oluşan heyeti Valilik makamında kabul etti.
Vali Pehlivan, Mersin Olimpik Yetenekler Ampute futbol takımımızın sporcularını, yönetimini ve teknik ekibini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Ziyarete; Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Mersin Olimpik Yetenekler Ampute Futbol Kulübü antrenörü aynı zamanda Ampute futbolun ilk kadın antrenörü unvanına sahip olan Fatma Kara, Yönetim Kurulu üyeleri Atilla Parmak ve Murat Özpaksoy, Psikolog Yücel Şavklı ve takımın futbolcuları da eşlik etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster