İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 20 Nisan 2023 124 Görüntüleme

ALİ ARI ,ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

28.Dönem MHP Mersin Milletvekili Adayı Dr. Ali ARI,seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Sayın ARI ;MHP Mersin Milletvekili Baki ŞİMŞEK, MHP Tarsus ilçe Başkanı Mehmet ÇELİK, MHP Tarsus Yönetim kurulu üyeleri, Önceki dönem Tarsus Belediye Başkanı Şevket CAN ve önceki dönem Tarsus MHP İlçe Başkanı Ertuğrul BODUR ile birlikte 19.04.2023 Çarşamba günü birçok ziyaret gerçekleştirdi.

İlk olarak,Tarsus Sanayi Sitesi Esnaflarımızı ziyaret eden ARI, MHP Tarsus Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek teşkilata emek veren partililerle ve Ülkü Ocaklı gençlerle buluşarak,emekleri için teşekkür etti.Tarsus Otogar esnaflarını, Tarsus Kemalpaşa Sanayi Sitesi esnaflarını,Tarsus Turkuaz Pazarı esnaflarını ziyaret etti.

Tarsus’un Hacıhamzalı köyünden Şehidimiz Kıdemli Astsubay Çavuş Okan Meteöz’ün hayrına ailesi tarafından verilen iftar davetine katıldı.İftar programından sonra ise 25.Dönem Mersin MHP Milletvekili Adayı olan Tolga Arslan ile birlikte ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster