İçel
Ana Sayfa Gündem, Spor, Tarsus, Yaşam 31 Ocak 2023 156 Görüntüleme

Akkoza Spor Özel 4’üncü Bölümün Konuğu Vedat GÖNDER oldu

Akkoza Medyanın hazırladığı Tufan KENAR’ın sunduğu Akkoza Spor Özel programının 4’üncü bölümün konuğu Tarsus İdman Yurdu önceki dönem yöneticilerinden, ve Tarsus Spor Kulübünün As Başkanı Sn Vedat GÖNDER oldu.


Programın açılış konuşmasında Modaretörümüz, Tufan Kenar, Cam Spor’ a geçirdikleri kazadan dolayı geçmiş olsun dileklerini ileterek, Konuğumuz Sn Vedat Gönder ‘e Tarsus İdman Yurdunu sordu. Sn. Gönder ise Tarsus İdman Yurdu için Seçilmişlerin ve Atanmışların biran önce Tarsus İdman Yurduna sahip çıkması gerektiğini, 100 yıllık bir kulübün 100. yılında bu durumunda olmasından dolayı üzüntüsünün altını çizdi.


Moderatörümüz Sn. Tufan Kenar ise bu hafta Sporcu analizinde Samet KARTAL, Doğuş ŞAHİN ve Muhammed DİNLEMEZ ‘i analiz ederek futbolcuların özelliklerinden bahsetti.

Program akışında yer verdiğimiz Mersin Amatör Futbol gruplarında ise, Süper Amatör A Grubu, Süper Amatör B Grubu ve Birinci Amatör C Gurubunun Mac sonuçlarını puan durumlarını yorumladı.


Modaretörümüz Tufan Kenar, Program akışının sonunda konuğumuz Vedat Gönder ‘e teşekkür ederek, Tarsus için Suni Çim ve Tarsus İdman Yurdu için herkesin elini taşın altına koymasın çağrısını yaptı

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster