Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 26 Şubat 2024 31 Görüntüleme

MAHMUT TAT : ” BİRLİĞİN GÜCÜ İLE KAZANACAĞIZ “

Cumhur İttifakı’nın Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat, MHP İlçe Başkanı Fatih Yıldırım ve AK Parti İlçe Başkan Vekili Hasan Say, eski Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Önceki Dönem Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can ile birlikte Tarsus’un çeşitli mahallelerini ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Reşadiye, Halitağa, Akarsu, Kelahmet, Ağzıdelik, Çatalca, Yaramış, Kefeli ve Baharlı mahallelerini gezen heyet, bölge sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Mahmut Tat, “Birliğin gücü ile kazanacağız. Hazırız, kararlıyız, kazanacağız” dedi.

Tarsus’un farklı mahallelerinde gerçekleşen ziyaretlerde, halkın sorunlarını dinleyen ve çözüm önerileri sunan ekip, vatandaşlarla sıcak ve samimi bir diyalog kurdu.

Mahmut Tat liderliğindeki heyet, Tarsus’un her köşesine ulaşarak vatandaşların talep ve beklentilerini dinlemeye devam ediyor. Cumhur İttifakı’nın kararlılığı ve birlik ruhuyla Tarsus’un daha da ileriye taşınacağına olan inanç her geçen gün daha da güçleniyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster