İçel
Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 31 Ocak 2023 457 Görüntüleme

GENCO GARDEN PARK, BENZERSİZ KONSEPTİYLE TARSUS’TA FARK YARATIYOR

Benzersiz göl manzarasıyla Tarsus Baraj mevkinde hizmet veren Genco Garden Park Wedding – Cefe Restaurant birlikteliğinizi taçlandıracak unutulmaz bir kır düğünü için Tarsus ta hizmetinizde.

Tarsus kır düğün salonları arasında öncelikli yerini koruyan işletmede, düşlediğiniz düğünü servisten sahneye her ayrıntısıyla planlıyor. Konforlu bahçesinde sınırsız eğlence için geniş bir alan sunuyor. Deneyimli ve güler yüzlü ekibiyle gece boyunca sizinle ve ihtiyaçlarınızla yakından ilgileniyor.

Unutulmaz Bir Düğün İçin Geniş Davet Alanları Mevcut

Genç aşıkların hayalindeki düğünü gerçekleştirmek üzere hazırladıkları orman ve göl manzaralı bahçesi, 750 konuğa servis imkanı sağlıyor. Çeşitli yeşil ağaçlarla çevrili alanı tamamen çim zeminden oluşuyor. Gecenin tadını rahatça çıkarabileceğiniz yuvarlak bir çim alanı ve ayrıca pistide bulunuyor. Müzik performansları için de üst seviyede kaliteli ekipmanlar kullanılan sahnesi de mevcut.

EŞSİZ DEKORASYONU İLE GÖZ DOLDURUYOR

En seçkin Tarsus kır düğün salonu olarak göz dolduran Genco Garden Park Wedding – Cefe Restaurant, hayatlarını birleştirecek çiftler ve konuklarını doğanın yeşili ve gölün mavisiyle büyülenmiş bahçesinde ağırlıyor. Beyaz örtülü yuvarlak masalarını, şık vazolara yerleştirilmiş muhteşem çiçek aranjmanlarıyla süslüyor. Kibar masaları beyaz minderli tiffany sandalyelerle çevreliyor. Sıralı bahçe aydınlatmaları kullanarak kır düğününe estetik ve samimi bir hava katıyor.

DOLU DOLU HİZMETLER.

Genco Garden Park Wedding – Cefe Restaurant eksiksiz bir kutlama gerçekleştirmek için profesyonel bir organizasyon firmasıyla çalışıyor. Etkinlik sorumluları çiftlerle bir araya gelerek isteklerine uygun bir düğün planlaması yapıyor. Işık, ses ve sahne gecenin performansına hazırlanıyor. Görüntü ekibi, konukları geçirdikleri bu mutlu anları kameraya alarak ölümsüzleştiriyor. Açık alanında ise beklenmeyen hava durumlarına karşı önlemler de mevcut.

Usta şeflerinin elinden çıkan enfes tabaklar davetlilere tat katıyor, hazırlık aşamasında işletmeye uğrayarak ikramların tadına da bakabilirsiniz. Seçtiğiniz lezzetler ve içeriklerle göre isteğiniz doğrultusunda menülerde değişiklik sağlayabiliyor. Bünyelerinde, davet öncesi kullanabileceğiniz hazırlık odası ve unutulmaz gecenize tahsis edilmiş after party alanı da mevcut. Aracıyla gelen konuklarımız için 50 araç kapasiteli otoparkları da bulunuyor.

CAFE RESTAURANT’TA BAMBAŞKA BİR KONSEPT

Genco Garden Park Wedding – Cefe Restaurant’ta bambaşka bir bakış açı, muhteşem dekoru ile en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş bir cafe hizmeti sunuyor. Seçkin ve zengin menüsü ile mutlaka gidip görmeniz ve lezzetlerini tatmanız gereken bir mekan olmuş, Genco Garden Park Wedding – Cefe Restaurant İletişim bilgileri ise söyle :

Akşemsettin Mh. Berdan Barajı Tarsus/Mersin
Tel – Whatsapp Rezervasyon ve Detaylı Bilgi İçin 0530 920 0943

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster