İçel
Ana Sayfa Gündem, Sağlık, Son Dakika, Yaşam 25 Temmuz 2023 90 Görüntüleme

Adana’daki 5,5’lik Depremde 8 Kişi Hastaneye Kaldırıldı

Adana’nın Kozan ilçesinde sabah saatlerinde 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Adana ve Osmaniye’de depremde panik olan 8 kişi yüksekten atlama ve düşmeye bağlı olarak hastaneye kaldırıldı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, saat 08.44’de Adana’nın Kozan ilçesinde 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Yerin 11,27 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem Adana merkez başta olmak üzere Osmaniye ve Kahramanmaraş‘tan da hissedildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 8 kişi yüksekten atlama ve düşme nedeniyle hastanelere kaldırıldığını açıkladı.Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:“Bu sabah meydana gelen Adana Kozan merkezli depremde Adana’da 2 kişi yüksekten atlama ve eşya düşmesine, Osmaniye’de ise 6 kişi yüksekten atlama ve düşmeye bağlı olarak olaydan etkilenmiştir. Depremden etkilenen kişiler olay yerine görevlendirilen 8 ambulans ile hastanelere nakledilmiştir. Hastalarımıza ve depremden etkilenen halkımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster