İçel
Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Yaşam 6 Mayıs 2023 121 Görüntüleme

Adana’da 9 Kilo Metamfetamin ve 50 Bin Sentetik Hap Ele Geçirildi

Adana’da polisin takibi sonucu durdurulan hafif ticari aracın bagajında 9 kilo metamfetamin ve 50 bin sentetik hap ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheliden 1’i tutuklandı.

ADANA’da polisin takibiyle uygulama noktasında durdurulan hafif ticari aracın bagajında 9 kilo metamfetamin, 50 bin sentetik hap ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheliden 1’i tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kente yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği bilgisi üzerine harekete geçti. Ekipler, TarsusAdana– Gaziantep (TAG) otoyolunda takibe aldıkları hafif ticari aracı uygulama noktasında durdurdu. Sürücü Ö.F. ile yanındaki M.T.’nin indirildiği araçta narkotik köpeği ile yapılan aramada bagajda 9 kilo metamfetamin ile 50 bin sentetik hap ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerden M.T. uyuşturucunun kendisine ait olduğunu, Ö.F. ise haberinin olmadığını öne sürdü. Emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede mahkemeye çıkarılan 2 şüpheliden M.T. tutuklanırken, Ö.F. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster