Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Tarsus, Yaşam 12 Haziran 2024 62 Görüntüleme

Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği’nin Tarsus Şubesi Görkemli Bir Kokteyl ile Açıldı

Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği (ÇUGİDER), Tarsus şubesinin açılışını görkemli bir törenle gerçekleştirdi. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen törene çok sayıda davetli katıldı.

Açılış töreni kokteyl ile başladı ve ardından üyelik törenine geçildi. ÇUGİDER Başkanı Sibel Gelbul, derneğin misyonu ve vizyonu hakkında bir konuşma yaptı. Gelbul, derneğin genç girişimcilerin iş dünyasında daha etkin olmasını desteklediğini ve yeni şubenin bu amaca hizmet edeceğini vurguladı.

Tarsus Şube Başkanı İbrahim Enes Yalçın ise şunları söyledi: “Derneğimizin Mersin’den sonra Tarsus şubesinin açılışına hoş geldiniz. Tarsus, 355 bin nüfusa sahip olup, Mersin’in en büyük ilçesidir ve zengin bir kültürel mirasa ev sahipliği yapmaktadır. Çukurova’nın merkezinde yapılan yatırımlarla giderek gelişen bir cazibe merkezi olan Tarsus, her yönüyle dünya kenti olma yolunda ilerlemekte ve gelişmiş bir üniversiteye sahiptir. Bu bağlamda, her sektörden güçlü dinamizmi ile kente yön verecek birbirinden kıymetli üyelerimizle bugün etkinliklerimizi taçlandıracağız.


Demokratik bir sistemde sivil toplum kuruluşlarının (STK) üstlendiği hayati rolün önemi büyüktür. İnşallah belirlediğimiz seviyeye, kentimiz ve kentteki kurumlarımızla birlikte etkin projelerle ulaşmayı hedefliyoruz. Sözlerimi burada tamamlarken, Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği’nin bugünlere gelmesinde emeği bulunan kurucu başkanımız Kadir Olur’a, dernek başkanımız Sayın Sibel Gelbul’a, yönetim kuruluna, üyelerimize ve ayrıca ailemize yeni katılan üyelere teşekkür ediyorum. Siz değerli büyüklerimin derneğimizle işbirliği içerisinde olacağından kuşkum yoktur. Camiamız başta olmak üzere kentimize ve hepimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği’nin Tarsus Şube Başkanı İbrahim Enes Yalçın’a fularını, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in Başdanışmanı Bedrettin Gündeş takdim etti. Dernek rozetini ise Tarsus Belediyesi Başkan Yardımcısı Şerif Durmaz taktı.


Tarsus Şubesi üyelerinden Selçuk Aykut, Fevzi Demir, Vedat Gönder, Ahmet Karakülahlı ve Umut Arıdağ’a dernek rozetlerini Dernek Kurucu Başkanı Serhat Yüce, Tarsus Belediyesi Başkan Yardımcısı Şerif Durmaz, Tarsus Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Ziya Güvenç, Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Mehmet Sinan Canpolat ve Adnan Gündoğdu takdim etti.
Törende birçok yeni üye iş adamı dernek rozetlerini aldı. Tören, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. Açılışa katılan davetliler, yeni şubenin Tarsus’ta genç girişimcilere ilham ve destek olacağına olan inançlarını dile getirdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster