Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Spor, Tarsus, Yaşam 16 Mayıs 2024 90 Görüntüleme

Güreş Müsabakalarında Dereceye Giren Sporcular Ödüllendirildi

Tarsus’ta Gençlik Haftası Coşkusu: Dereceye Giren Sporcular Ödüllendirildi

Tarsus ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Gençlik Haftası etkinlikleri coşkuyla devam ediyor. Bu çerçevede düzenlenen Güreş Müsabakaları sonunda dereceye giren sporcular ödüllerini aldı.

Tarsus Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen Güreş Müsabakaları’nda başarılı olan sporcular, Tarsus Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Memet Öztürk tarafından düzenlenen ödül töreninde ödüllerini aldılar.

Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen güreş müsabakalarına Tarsus’un dört bir yanından gençler yoğun ilgi gösterdi. Zorlu mücadeleler sonucunda dereceye giren sporcuların heyecanı ise görülmeye değerdi.

Ödül töreninde konuşan Tarsus Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Memet Öztürk, gençlerin spora ve sağlıklı yaşama olan ilgisinin artması için ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini belirtti. Öztürk, dereceye giren sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen güreş müsabakaları, gençler arasında sporun ve rekabetin önemini bir kez daha vurgularken, dereceye giren sporcuların özverili çalışmaları da takdirle karşılandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster