İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Tarsus, Yaşam 18 Nisan 2023 114 Görüntüleme

TADER RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Ankara Tarsuslular Derneği (TADER) Genel Başkanı Semih Özsu ‘’Ramazan Bayramı’’ nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Özsu mesajında;’’Bayramlar dargınlıkların son bulduğu, hoşgörünün, paylaşmanın hâkim olduğu barış ve huzur içerisinde kutlanılması gereken günlerdir’’dedi.

Özsu mesajına şöyle devam etti;’’Bir Mübarek Ramazan ayını daha, dinimizin güzelliklerini yaşayarak, Bayrama kavuşmanın huzuru içerisinde tamamladık.

Aynı dinin, aynı inancın neşesinde insanları birleştiren, yürekleri bütünleştiren ilahi bir armağan olan bayramlarda, iyiliklere ve güzelliklere yönelmeli, yardımlaşma ve dayanışmanın önemini hatırlayarak, ihtiyaç içinde bulunanlara yardım eli uzatılmalıdır.

Ne mutlu bizlere; Yüce Türk Milleti acısında, sevincinde birlik olmayı bilen, kenetlenen ve yardımlaşan asil bir millet olduğunu her zaman göstermiştir. 6 Şubat’ ta meydana gelen millet olarak hepimizde derin yaralar açan ve acılar bırakan yüzyılın felaketi olan deprem sonrasında o müthiş dayanışma ruhuyla bunu bir kez daha ispat etmiştir.

Bu sebeple ne yazık ki bu yıl, bayram sevincimizi buruk bir şekilde kutlayacağız. Bu vesileyle bir kez daha meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyor, böylesine afetlerin, acıların bir daha yaşanmamasını yüce Rabbim’ den niyaz ediyorum.

Bu duygularla, birlik ve beraberliğimizin daim olması temennisiyle, saygıdeğer hemşehrilerimiz başta olmak üzere, aziz milletimizin ve bütün İslam aleminin Mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, esenlikler diliyor, selam ve saygılarımı sunuyorum’’ dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster