Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 6 Kasım 2023 144 Görüntüleme

MEHMET YUNUS SEVEN :”Tarsus’ta tarih yazacağız”

İYİ Parti Tarsus Belediye Başkan a. adayı Mehmet Yunus Seven, 04 Kasım 2023 Cumartesi günü İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantının ardından Tarsus Cetvel esnaflarını ziyaret etti.

Gün boyunca esnafların yoğun ilgisiyle karşılaşan Seven, ziyaretler sırasında esnafların sıkıntılarını dinleyerek samimi sohbetler gerçekleştirdi. Mehmet Yunus Seven, Tarsus’un esnafının ve vatandaşlarının sorunlarına dikkat çekerek, onların sesi olma sözünü bir kez daha tekrarladı.


Yoğun ilgiden memnun olan İYİ Parti Tarsus Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Yunus Seven, esnaflara hayırlı işler dileyerek, “Tarsus’un gelişimine ve ilerlemesine katkıda bulunmak için buradayız. Esnaflarımızın ve Tarsuslu vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapacağımıza inanıyoruz.” dedi.

Mehmet Yunus Seven, Tarsus için yeni bir dönemi başlatma vizyonuyla hareket ediyoruz Tarsus’ta tarih yazacağız, ve yerel seçimlere yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğiz dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster