Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Spor, Tarsus, Yaşam 6 Kasım 2023 123 Görüntüleme

TiY DEPLASMANDA BEBABERLİKLE NEFES ALDI. Gümüşhanespor 0-0 Tarsus İdman Yurdu

Tarsus İdman Yurdu, Gümüşhanespor deplasmanından 1 puan ile dönüyor. Maçın başından sonuna kadar üstün bir performans sergileyen takım, kaçırılan birçok pozisyon nedeniyle golü bulamadı ve sahadan 0-0’lık eşitlikle ayrıldı.

BU HAFTA LİDERİ KONUK EDECEK

TFF 3. Lig A Grubu’nun 10. haftasında ise Tarsus İdman Yurdu, kendi sahasında lider Aliagaspor’u ağırlayacak. Takımın taraftarları, bu zorlu mücadeleyi heyecanla bekliyor. Liderle oynanacak maç, Tarsus İdman Yurdu için büyük bir fırsat olacak. Takım, bu maçı kazanarak çıkışını sürdürmeyi hedefliyor ve taraftarlarına sevinç yaşatmayı amaçlıyor.

LİGDE 5 PUANA ULAŞTI
Takım, 8. haftanın sonunda sadece 4 puanla son sırada yer alıyordu. Ancak, 9. hafta mücadelesinde Gümüşhanespor’un konuğu olarak çıktığı deplasmanda gösterdiği direnişle bir puanı hanesine yazdırdı. Tiy ligde 5 puan ile son sıradan bir üst sıraya yükseldi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster