İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Teknoloji, Yaşam 12 Nisan 2023 140 Görüntüleme

USİAD İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI’NA ACAR GETİRİLDİ

Uluslararası Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği (USİAD) İSTANBUL  İl Başkanlığı’na NAK Dış Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Makine Mühendisi Nizamettin ACAR getirildi.Türkiye ile dünya sanayici ve iş adamları arasında ekonomi, kültür, ticari, sanayi ve sosyal faaliyetlerinin gelişmesine katkı sunmak amacıyla kurulan USİAD kurumsallaşma çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda İstanbul İl Başkanlığına Nizamettin ACAR atandı.

Kendisine güvenerek bu görevi veren USİAD yönetim kuruluna teşekkür eden NAK Dış Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Makine Mühendisi Nizamettin Acar, Türkiye ile diğer ülkelerin sanayici ve iş insanları arasında etkin iletişim kurmak ve ticareti geliştirmek  için çalışmalarına devam edeceğini söyledi. ACAR, İstanbul’un Türkiye sanayisinin lokomotifi olduğuna işaret ederek, “Şirketlerimize desteğimiz sürecek” ifadelerini kullandı.

SANAYİMİZİN GELİŞMESİNE KATKI SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ

İstanbul’un Türkiye sanayisi açısından önemine vurgu yapan USİAD Genel Başkanı Nevaf Kılıç ise, ACAR’ı tebrik ederek, “Tecrübesine inandığımız Nizamettin ACAR, bilgi ve birikimleriyle derneğimize önemli katkılar sunacaktır. Kendisine başarılar diliyorum. Ülkemizin sanayisinin, ekonomisinin ve uluslararası işbirliğinin gelişmesine katkı sunmak için çalışmalarımız sürecek” dedi.NİZAMETTİN ACAR KİMDİR?

Nizamettin ACAR, 1975 yılında Mardin’in Nusaybin ilçesine bağlı Bakacık’ta doğdu. Makine Mühendisi olan ACAR, Türk Hava Yolları ve özel sektörde memur, mühendis, şef, müdür ve genel müdürlük görevlerini yaptı.Makina Mühendisleri Odası, MARDİNFED-Mardin Dernekler Federasyonu, Nusaybin Eğitim ve Kültür Derneği, HELEXDER-Mardin-Midyat Helex Derneği, TISİAD-Türkiye Irak Sanayici ve İş İnsanları Derneği,USİAD gibi birçok derneğin kuruluş, üyelik ve yönetiminde yer aldı. Bu görevlerinin bazıları devam etmektedir.Dış Ticaret ve Danışmanlık işi de yapan ACAR evil ve 3 çocuk babası olup  iyi derecede Kürtçe, İngilizce ve orta seviyede Arapça ve Farsça bilmektedir.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster