İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Yaşam 12 Nisan 2023 117 Görüntüleme

Hamit Karış: “Milletimizi geleceğe taşıyacağız”

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, Türkiye’yi geleceğe taşımak için çalıştıklarını belirterek, “14 Mayıs’ta milletimizi geleceğe taşıyacağız” dedi.Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Cumhurbaşkanı adaylarının ve milletvekili aday listelerinin belirlenmesinin ardından yaptığı açıklamada Millet İttifakı’nın adaylarını tebrik etti.

Türkiye’yi geleceğe taşımak için çalıştıklarını dile getiren Başkan Karış, yaptığı açıklamada “ Ülkemizi aydınlık bir geleceğe taşıyacağız. Milletvekili adaylarımızı gönülden tebrik ediyorum. Kurulduğumuz günden bu yana çalışmalarına devam eden aday adayı arkadaşlarımızın da çalışmalarına ara vermeden devam edeceğine inanıyorum. Millet İttifakı olarak adayımız Sayın Kılıçdaroğlu 13. Cumhurbaşkanı yapmak için daha çok çalışacağız ve milletimizi geleceğe taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster