İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Tarsus, Yaşam 4 Nisan 2023 127 Görüntüleme

ALİ HAMZA PEHLİVAN, ŞEHİT POLİS MEMURU MUSTAFA ATA TRAŞ İÇİN DÜZENLENEN MEVLİD PROGRAMINA KATILDI

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, Ramazan ayının onuncu gününde, 26.03.2023 günü Samsun İli Atakum ilçesinde elim bir trafik kazası sonucu Şehit olan, Samsun Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü motorize ekiplerde görevli Polis Memuru Mustafa Ata Traş için düzenlenen mevlid programına katıldı.
Tarsus İlçemize bağlı Hacıhamzalı Mahallesinde düzenlenen programda Şehidimiz Mustafa Ata Traş ve bütün şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu, dualar edildi. Mevlid programının ardından iftar yapıldı.Vali Pehlivan, Şehidimizin eşi Hatice Traş, annesi Fevziye Traş ile babası Arif Traş’a, kardeşi Ziya Traş’a ve yakınlarına taziyelerini, sabır ve başsağlığı dileklerini iletti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

ÇAMLIYAYLA’DA KAZA

ÇAMLIYAYLA’DA KAZA

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster