İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tarsus, Teknoloji, Yaşam 23 Ocak 2023 156 Görüntüleme

60 BİN ÜRETİM KAPASİTELİ, İKİNCİ BELEDİYE FIRINI ÇAIŞMALARI BAŞLADI

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın vatandaşlara verdiği sözlerden biri olan ikinci belediye ekmek fırını için Kemalpaşa Mahallesinde çalışmalar başladı.
Hijyen koşullarına uygun olarak üretilen 200 gram ağırlığındaki ekmekler, Tarsus Belediye Ekmek Fırınında uygun fiyatla satışa sunuluyor.
Gösterilen yoğun talep üzerine ve Tarsusluların ekmeğe ulaşımı kolaylaştırmak için harekete geçen Başkan Bozdoğan çalışmaların başladığının müjdesini verdi.
Belediye ekmek fırını önünde oluşan kuyruğa çözüm üretmek için ikinci ekmek fırınını da açacaklarını belirten Başkan Dr. Haluk Bozdoğan, “Söz verdiğimiz üzere koşullar ne olursa olsun her zaman halkımızın yanındayız.
İkinci belediye ekmek fırınımız için çalışmalarımız başladı. 60 bin kapasiteye sahip olacak ikinci fırınımız ile vatandaşlarımızın sofrasına en ucuz ekmeği ulaştırmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster