İçel
Ana Sayfa Eğitim, Ekonomi, Gündem, Kültür, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 11 Kasım 2022 188 Görüntüleme

100.000′ lerce FİDAN DAĞITILDI

 

11Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla bugün saat 9.00 ‘da Karabucak Ormanı mevkiinde fidan dikim etkinliği düzenlendi.

Fidan dikiminin ardından Karabucak Okaliptüs Ormanı Ekoturizm alanında doğa yürüyüşü düzenlendi. Ardından DOA Müdürlüğü bahçesinde günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Halk oyunları gösterisi ve ikramlıkların servisinden sonra etkinlik son buldu.

Türkiye Yüzyılına Nefes Fidan Dikim Seferberliği kapsamındaki etkinliğe ; Tarsus kaymakamı Sn. Kadir Sertel OTCU,Tarsus Belediye Başkanı Sn. Haluk BOZDOĞAN ,Kamu Kurum ve Kuruluşları, Sivil Toplum Kuruluşları ,vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Tarsus Orman İşletme Müdürlüğü önünde 14.00 -17.00 saatleri arasında Tarsuslu vatandaşlarımıza ücretsiz fidan dağıtımı yapıldı.

Ayrıca Tarsus Orman İşletmesi yetkililerince vatandaşlara bu fidanları nasıl ekip yetiştirecekleri hakkında teknikler ve bilgiler verildi.

Haberin Röportajları yarın gün içinde Youtube Akkoza Medya Kanalında yayında olacak.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster