İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 9 Ocak 2024 50 Görüntüleme

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Dolayısı İle Kutlama Mesajı

Milli Yol Partisi Tarsus İlçe Başkanı Zekeriya NURANOĞLU,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Dolayısı İle Mesaj Yayımladı:

“Demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarından birisi olan basın ve medya,aynı zamanda kurumlar ve bireyler arasındaki bilgi akışını sağlayan,haber alma aracıdır. Toplumu bilgilendirmek maksadıyla,gece gündüz demeden her şartta görevini yapmaya çalışan gazeteci arkadaşlarımızın hizmetleri takdire şayandır.

Gazetecilik ilkeli yayıncılık anlayışı çerçevesinde olayları tarafsız bir şekilde topluma aktarmaktır.Bu bir anlamda kamu vicdanının sesi olmaktır. Ülkemiz ve şehrimizdeki gelişmeleri kamuoyuna aktaran, etkin çözüm önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan, halkımız ile kamu kurumları arasında köprü görevi üstlenen basın mensuplarımızın, yapmış oldukları haber, yorum ve görüşleri; bizlere çalışmalarımızda önemli faydalar sağlamaktadır. Fedakarca görev yapan değerli basın mensuplarının,Tarsus’umuzun sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi, kalkınması için yürütülmekte olan çalışmalar ile projelerin vatandaşlarımızla paylaşılmasında ve kamuoyu tarafından sahiplenmesinde de önemli katkıları bulunmaktadır.

Bu vesileyle doğru, tarafsız, kalemini hak, hakikat ve adaletten ayırmayan bütün basın emekçilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim. Rahmetli Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’yla birlikte kaybettiğimiz İsmail Güneş kardeşimiz başta olmak üzere, görevi başında hayatını kaybeden tüm basın mensuplarını rahmetle anıyorum.
Türkiye’nin geleceğine yön veren, ilkeli ve tarafsız habercilik anlayışının yaygınlaşmasını diler; çalışmalarınızda başarılar, sağlıklı ve mutlu günler dilerim.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster