Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 2 Mayıs 2024 21 Görüntüleme

“Tarsus’ta 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Coşkusu”

“Tarsus’ta 1 Mayıs Coşkusu: Emek ve Dayanışma Günü Kutlamaları Cumhuriyet Meydanı’nda Gerçekleşti”

Tarsus’ta 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Tarsus Tertip Komitesi’nin organizasyonuyla özel bir etkinlik gerçekleştirildi. 1 Mayıs Çarşamba günü saat 15.00’te Kleopatra Kapısı Önü’nden başlayan yürüyüş, Tarsus Cumhuriyet Meydanı’na kadar coşkulu bir şekilde sürdü. Yürüyüşe katılanlar, emek ve dayanışmanın önemini vurgulayarak sloganlarla ve pankartlarla destek verdiler.

Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan kalabalığa, Tarsus Belediyesi Pop Orkestrası mini bir konser verdi. Şarkılar eşliğinde kutlamalara katılanlar bir araya geldi ve dayanışma ruhunu bir kez daha hissettiler. Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç da etkinliğe katılarak kalabalığı selamladı ve emekçilerin önemine vurgu yaptı.

Etkinlikte konuşan Başkan Boltaç, emeğin ve dayanışmanın toplumsal bir değer olduğunu belirterek, emekçilere olan saygısını dile getirdi. Katılımcılar ise etkinliği coşkuyla karşılayarak, birlikte geçirdikleri bu özel günü kutladılar.

Tarsus’ta düzenlenen 1 Mayıs etkinliği, emek ve dayanışma ruhunu yaşatan ve toplumun farklı kesimlerini bir araya getiren anlamlı bir organizasyon oldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster