Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 22 Ocak 2024 119 Görüntüleme

Yeniden Refah Partisi, Tarsus İçin Ali Sarı İle Yola Çıkıyor

Yeniden Refah Partisi, Tarsus’un Yeni Belediye Başkan Adayını Belirledi… ” ALİ SARI “

Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi tarafından yapılan değerlendirmelerin ardından, Tarsus Belediye Başkan Adayı olarak Ali Sarı’nın atanmasına karar verildi. Genel Merkez’in tensipleri doğrultusunda alınan bu karar, partinin Tarsus için belirlediği yeni dönem vizyonunu yansıtmaktadır.

Yeniden Refah Partisi Tarsus İlçe Başkanlığı’nın yaptığı açıklamaya göre, “Ahlakın olmadığı yerde yatağa aç giren mazlumlar vardır. Evladına mahcup babalar vardır. Babaların mahcubiyeti, insanımızın mağduriyeti bitecek. Ahlaklı belediyecilikte yoksulluğu şehirlerimizden uzak tutacağız” denildi.

Parti yetkilileri, Ali Sarı’nın ahlaki değerlere ve dürüst belediyecilik anlayışına olan bağlılığını vurgulayarak, Tarsus’u daha yaşanabilir ve adil bir şehir haline getirmek adına önemli projelerle yola çıkacaklarını belirtti. Ayrıca, Tarsus halkının katılımı ve destekleriyle birlikte, ahlaki değerlere dayalı bir yönetim anlayışını şehre kazandırmayı hedeflediklerini belirttiler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster