İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 8 Ocak 2024 44 Görüntüleme

Vedat GÜNYAR :” Güzel Yarınlar İçin, Tarsus İçin Çalışıyoruz “

CHP Tarsus Belediye Başkan A. Adayı Vedat Günyar, seçim çalışmaları kapsamında son olarak, Karadirlik ve Sıraköy köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi

Ziyarette köy sakinleriyle birebir sohbetler gerçekleştiren Günyar, sorunları dinledi ve projelerini paylaştı.

Vedat Günyar, yaptığı açıklamada: “Karadirlik ve Sıraköy köylerine yaptığımız ziyaretimizde, sizlerle birebir sohbet etme şansı buldum. Köy sakinlerinin sorunlarını dinledim, beklentilerini öğrendim ve projelerimi paylaştım. Sizlerle geçirdiğim bu değerli zaman, Tarsus’un geleceği için çalışma arzumu bir kez daha güçlendirdi. Muhtarlarımız ve değerli köy halklarına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Vedat Günyar’ın ziyaretleri, Tarsus’un farklı köylerindeki seçmenlerle daha yakın bir iletişim kurma amacını taşıyor ve bu ziyaretler, Günyar’ın Tarsus Belediye Başkanlığı için kararlılığını ve yerel halka olan bağlılığını vurguluyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster