İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 9 Ocak 2023 180 Görüntüleme

Vatan Partisi Tarsus Basın Açıklaması Yaptı : Cumhurbaşkanı Adayımız Dr. Doğu PERİNÇEK’dir.

Vatan Partisi Tarsus İlçe Başkanı Sn. Suat IŞIK yaptığı basın açıklamasında :
Hedefimiz üreticilerin millî hükümetini kurarak, bağımsız ve başı dik Türkiye amacına ulaşmak, NATO’dan çıkarak ve ABD üslerini Türk silahlı kuvvetlerinin denetimine alarak ülkemizin güvenliğini kuvvetlendirmek ve Türkiye’nin güvenilir bir dost olmasını sağlamak.
Örgütlü ve özgür halka dayanan güçlü devleti ve meclisten yetki alan güçlü hükümeti inşa etmek, Devlet örgütünü, halka hizmet ilkesiyle, namuslu ve liyakatli kamu görevlileriyle yeniden yapılandırmak.Yargıda adalete hızlı erişimi sağlamak, Sanayide ve tarımda üreticiyi baş tacı yapmak, çarşılara şenlik ve bereket getirmek, Planlama, tasarruf, yatırım, istihdam, üretim ve hakça paylaşım programıyla herkese iş sağlamak ve halkımızı refaha ulaştırmak.
Yükselen Asya ekonomileriyle işbirliği yaparak ülkemizi bir üretim üssü haline getirmek, Gençliğimizi uyuşturucu belâsından ve insanimizi cinsiyetine yabancılaştıran dayatmalardan kurtarmak, her türden yozlaşmayı temizleyerek halkın devrimci, insancıl, millî kültürünü ve sanatını inşa etmek.Başta Suriye olmak üzere komşularımızla her alanda işbirliği yaparak, bölgemizdeki teröre son vermek ve yurdumuzdaki misafir sığınmacıların kendi ülkelerine güvenle dönüşlerini sağlamak, Asya’dan yükselen yeni uygarlığın öncü konumlarındaki yerimizi almaktır.
Bütün vatandaşlarımızı, zorlukların üzerine ön cephede hep birlikte yürümek için vatan Partisi’ne üye olmaya ve Türkiye’yi yönetme görevlerine çağırıyoruz.Başı dik ve üreten Türkiye için milletimizden hükümet yetkisi istiyoruz. Vatan partisi olarak, geçerli programımız, sınanmış siyasetlerimiz, yedi ateşten geçmiş tecrübeli önderliğimiz, Türkiye’nin sigortası olan dinamik gençliğimizle Türk milleti ve insanlık için her göreve, her fedakârlığa hazırız. Türk milleti seçeneksiz değildir.
Böyle gitmez diyenlere sesleniyoruz, ne AKP ne Altılı masa ülkemizin sorunlarını aşacak çözüm ve program bulunmamaktadır. Tek çözüm vatan partisininim üretim devrimini hayata geçirecek vatan partisinin önderliğinde üreticilerin milli hükümetini kurmaktır. Önümüzdeki günlerde yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adayımız genel başkanımız Dr. Doğu PERİNÇEK’dir Türk milletine saygıyla duyururuz ,dedi.
(Haberin Videosunu İzlemek için link facebook : https://www.facebook.com/AkkozaMedya/videos/567318388231760 )
(Haberin Videosunu İzlemek için link YouTube : https://youtu.be/Fcaz5yyT8rY )

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster