İçel
Ana Sayfa Gündem, Kadın, Sağlık, Yaşam 9 Ocak 2023 177 Görüntüleme

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN’IN EŞİ YILDIZ PEHLİVAN, “MİNİK KALPLER BÜYÜK UMUTLARA” PROJESİ KAPSAMINDA ŞEHİR HASTANESİNİ ZİYARET ETTİ

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan’ın eşi Yıldız Pehlivan , Mersin Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından sürdürülen Minik Kalpler Büyük Umutlara Projesi kapsamında, İlimiz Şehir Hastanesi Çocuk Onkoloji Bölümünü ziyaret etti.
Yıldız Pehlivan, Mersin Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin, Pandemi sürecinin ardından öğrencilerle buluşmak amacıyla, sosyo-kültürel imkânsızlık yaşayan çocukların hem eğlenebilmeleri hem de öğrenebilmelerinin amaçlandığı proje ile Çocuk Onkoloji Bölümünde bulunan çocuklara, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından hazırlanan boyama kitaplarını ve kalemleri hediye etti.
Yıldız Pehlivan hanımefendiye projeye verdikleri desteklerden dolayı, Mersin Üniversitesi Rektör Danışmanı ve Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Prof. Dr. Esma Dumanlı Kadızade tarafından teşekkür plaketi verildi.
Ziyarette Yıldız Pehlivan’a; Mersin Üniversitesi Rektör Danışmanı ve Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Prof. Dr. Esma Dumanlı Kadızade, Başhekim Doç.Dr. Bahar AYDINLI, Merkez Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ali Gök, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Eğitim Koordinatörü Öğr. Gör. Yazbahar Çetin Doğan eşlik etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster