İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Kadın, Yaşam 5 Aralık 2022 161 Görüntüleme

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, TOROSLAR İLÇESİNİN ÇOPURLU MAHALLESİ’NDE ESNAF VE VATANDAŞLARIMIZLA BİR ARAYA GELDİ

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Toroslar İlçemize bağlı Çopurlu Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geldi.
Vali Pehlivan, AK Parti Milletvekili Hacı Özkan, Toroslar Kaymakamı İbrahim Çenet, Toroslar Belediye Başkan Yardımcısı Şeyda Gülden ve ilçe kurum Müdürlerinin iştirak ettiği ziyaret programında, Çopurlu Mahallesi’nde faaliyet gösteren Toroslar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne bağlı Kurs Merkezi’ni ziyaret ederek, mahallenin kahvehanesinde vatandaşlarımızla bir araya geldi. Çay eşliğinde sıcak bir sohbet gerçekleştirildi.
Vali Ali Hamza Pehlivan, İlimizde yürütülmekte olan belli başlı kamu yatırımları hakkında bilgiler paylaştı, Muhtar Canan Mor ve vatandaşlarımızın taleplerini dinledi, birlik ve beraberliğin önemini vurguladı. Bugüne kadar her alanda pek çok hizmetin yerine getirildiğini belirten Vali Pehlivan, bundan sonra da kamu yatırımlarının, kamu hizmetlerinin etkin bir şekilde devam edeceğini ifade etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster